|   1 369   6     5
  På resande fot | Vardag

Vilket jävla jetsetliv mina ungar får i år, lol!
Sju veckor i Sverige, en vecka i Saint Tropez, 9 dagars kryssning till Aruba, Curaçao, Bonaire, majgadd!!

Det dök upp ett flygblad hemma, så jag bestämde mig för att kolla hur mycket det skulle bli, och det var ett erbjudande vi bara inte kunde motstå…på 30 minuter hade jag bokat åt oss och Wendy och Jason. Yesss!!! Ska bli så kul. Skolan blir ett bekymmer i sig, de är ju stenhårda med närvaro och kommer inte att se med blida ögon på att jag plockar ut barnen i 6 dagar, men whatever.
Det ordnar sig.

170104d

6
 1 369   6     5
   

5 svar på Jaa!! En till kryssning :D

 1. Linda skriver:

  Åh, vad roligt! Jag var på smekmånad på Aruba och det var fantastiskt. Vi bodde inte vid de där kända stränderna utan inne i huvudstaden, där de fartygen lägger till. En man på hotellet var sur för att båtarna blockerade utsikten en dag, lol! Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som vi gjorde.

 2. Mamma skriver:

  Jag blev lite snurrig nu … när skall ni åka på kryssning? Som jag fattar det i den ordning du skriver går kryssningen av stapeln till hösten. Först Sverige och St Trop och därefter kryssning.

  Jag kunde ju lika gärna fråga på mail, men då måste jag logga in mig och det känns för jobbigt 😉

 3. Annika K skriver:

  Sååååååå härligt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *