|   2 481   6     5
  Foto & Film | Vardag

Söndag var en sån där perfekt Florida-vinterdag med 23-24 grader =) Sväronen hade biljetter till det lilla vattenlandet som finns på deras område, och det var alldeles lagom. De två stora roade sig med att åka olika rutschkanor och vi andra flöt runt och hade det bra.

170206a
Lugnt och inte så mycket folk.

170206j
Han ser så stor ut <3

170206b
Nicolas åkte tub med farfar. 

170206d
Jag och Nicolas


De stora åker vattenrutschkana.

 

170206f
Maken och jag.

170206e
Barnen väntar på att hinken ska tippa och blöta ner folk =)


Nicolas blir lite rädd när hinken tippar, haha.

 


Noëlle har lärt Milo nån ramsa =) ”Lemonade, crunchy ice…”

 

170206g
Sen körde vi middag nere på Disney =)

170206h
På Rainforest Café.

170206i
Med alla naturtrogna djur 😉

 

6

5 svar på Bada i Reunion

  1. Anna, Gbg skriver:

    Vi är i Orlando nu på semester och vädret är ju riktigt nice! Skönt att komma från minusgraderna hemma :) vi var på Magic Kingdom igår hela dagen och i söndags var vi på Disney Springs (åt på det där T-Rex stället), verkligen mysigt område. Barnen vill bo här när de blir vuxna :-)

  2. Monnah skriver:

    Så fina era barn är, riktiga happy pills! Jag är så glad åt att få följa dem lite på avstånd, som en tokig gammal avlägsen släkting. Jag känner mig liksom ”stolt” över att de gör världen lite bättre! Scrapgemenskapen har fört med sig oväntade bieffekter. Hoppas att ni har det riktigt fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *