|   2 468   10     6
  Vardag

Igår kväll fick jag något infall om att köpa årskort till Sea World igen. Alltid skuldkänslor åt alla håll. Känns som vi tröttnat så på parkerna att Nicolas inte får gå som de andra fick i hans ålder. Han går gratis tills han är fem (och Milo fortfarande också egentligen, fast han är i skolan hela dagarna)… $168 för årskort till både Sea World och deras vattenpark Aquatica, så lätt värt det för mig och Nicolas. Och då känner jag mig skyldig istället för att Milo aldrig fått gå själv med mig på samma sätt (som mellanbarn), så då tänker jag plocka ur honom ur skolan nån dag och bara gå vi…och då kommer Noëlle bli avundsjuk, fast hon fått massa av min tid tidigare i livet…och hon går ju inte gratis så då skulle det kosta för henne… Nån mer än jag som alltid känner skuld? lol.

Stod och vägde mellan Sea World och Legoland, men där kostar det $99 för var och en av oss och då ingår inte parkering, utan då hade jag uppgraderat till nästa paket på $149, så $300 istället för $168, plus att det är lite längre bort, så vi körde på Sea World. Kanske lägger till Legoland sen, vi får se :)

Vi hade en helt fantastisk dag! Inget gnäll, bara kul =) Sällan det är folk på Sea World också, så vi gick från karusell till karusell och hann se delfinshowen, späckhuggarshowen och en med katter/hundar/grisa/skunk/ankor vad det nu var. Gulligt!

Och vi köpte fisk att mata rockorna med också, superkul!

 

170302b
Delfinshow!

170302c
Tagen av delfinerna.

170302a
Skickar lite svensk kärlek i form av ”Singoalla”-kopior från IKEA, haha.

170302d
Vi matade stingrockor.

170302e
Såhär hänger man då, haha.

170302f
Lite glassfika. 

170302g
Hur cool är inte vi!? 😉

170302i
Poserar lite på en tunna.

170302j
Vi åkte bergochdalbana också, Nicolas tyckte det var jättekul, woohoo!

170302k
Sällan mycket folk, så vi gick från karusell till karusell och ibland var det bara vi och vi fick vänta på ett par personer till.

170302l
Vi avslutade med späckhuggarna innan vi åkte därifrån vid 13-tiden för att hinna hem och hämta barn i skolan.

10
 2 468   10     6

6 svar på En dag på Sea World

 1. Mamma skriver:

  Vad kul ni verkar ha haft det. Klart att jag följer med. Jag har inte varit där på snart 34 år.

  Det är egentligen galet att de håller det igång nu när det är så lite folk, men det skjuter väl fart när vi kommer in i mars och april.

 2. Sofie skriver:

  Fy ja, alltid skuld. Så känner jag med.

 3. Anna, Gbg skriver:

  Det var en av mina favoritparker nu när vi var i Orlando i februari! Mot slutet av vår dag var vi på det området där alla barnkarusellerna är och de sprang fram och tillbaka och kunde åka allt utan kö!

  • Mysmasken skriver:

   Ja 😀 Åkte ni nån av de stora?

   • Anna, Gbg skriver:

    Nej, vi gjorde inte det… Ingen av barnen är speciellt vågliga när det gäller stora berg-och dalbanor, de var nöjda med den på barnområdet. Hoppas att de vågar mer nästa gång vi åker dit!

 4. Maria skriver:

  Kul utflykt!
  Måste bara berätta att jag är mellanbarn, och vad jag har förstått nu i efterhand så har min mamma, precis som du, ofta haft dåligt samvete för att jag skulle hamna i kläm. Detta är dock inget jag har märkt av eller mått dåligt av, bara det att hon har tänkt på det har nog gjort att jobbiga situationer undvikits! Så fortsätt jobba för att ge alla barn lika mycket uppmärksamhet men uppfylls det inte alltid så är det inget att ha dåligt samvete över :)
  Sen en anledning till att nöjesparken är ganska folktom kan kanske bero på all kritik de fått mot sin djurhållning där många ser det som omoraliskt att hålla vilda djur instängda? Gäller givetvis djurparker överlag men sea world har fått extra kritik som jag förstått det. Något att ha i bakhuvudet innan man stöttar sådana ställen.
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *