|   631   4     4
  Livet i exil | Vardag

Nu räknar vi ner här hemma.

Imorgon eftermiddag sätter jag mig i bilen och kör ner till Fort Lauderdale för att hämta mamma 😀

4
 631   4     4
  

4 svar på Snart kommer mamma!

 1. Mamma skriver:

  Snart kommer jag med 3,5 kg Kavli mjukost i olika utformning. Varje förpackning väger 400 g plus en tub som väger ca 250 g. Det är med bacon, vilt, räkor och rödlök, kräftor, skinka osv. Ett krav för att jag skulle få komma 😜Barnens godis väger väl ytterligare 3 kg och Noelles present 2 kg.

  Förra gången jag kom med Kavli mjukost skrattade de gott åt mig i tullen. Jag hade ju deklarerat både det, vinäger sirap osv. De undrade vad jag skulle ha mjukosten till och jag drog en litania om lchf och om att det är en diet med low carb high fat.

  De talar om för mig varje gång att jag inte behöver deklarera, men jag fortsätter eftersom jag verkligen inte vill bli påkommen med att göra något olagligt. Det är ju så viktigt för mig att kunna resa till Florida utan problem.

  Du får meddela barnen att mormor knappt fick plats över till kläder. Jag får väl shoppa lite … usch så tråkigt 😛

 2. Marie skriver:

  Åh så kul! Precis som vår mamma gör då Hahaha. Och så får hon ta med potatis mjöl och jäst med. Ha så kul nu alla, och så syns ni ju snart i sommar igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *