|   2 206   8     8
  Vardag

Hoppsan! Skulle gå till frissan idag och toppa håret på Noëlle bara. Hon har så himla tunt hår och frisören sa att vi behövde kapa en bra bit. Kikade på lite bilder och Noëlle fastnade för en bild på en tjej med kort hår. ”Hår växer ut”, tänkte jag, och lät henne göra… Håret som äntligen var tillräckligt långt att få upp i hästsvans, lol. Oh well! Blev coolt 😀

Flickan på bilden hade några örhängen, så hon valde att köpa nåt 25-pack med örhängen. Förklarade att hon bara får ha dem i korta stunder eftersom det är fejk, så vi knäppte ett par bilder innan vi åkte till gymnastiken för tryouts.

Milo har längtat efter Defy Gravity (gymnastiken) sedan vi slutade, och när deras favorittränare kom tillbaka från Puerto Rico efter ett år frågade jag om han skulle ha några klasser, och det blev så bra att han bad Karys (ägaren) om att få ha ett eget team, nivå 4-7, och där skulle både Noëlle och Milo hamna. Visste inte om Noëlle skulle vilja, men hon blev avundsjuk när Milo skulle få börja, och ville också gå. Så jag tog dit dem idag på tryout till tävlingslaget. Det är mycket bättre tid – 16.00-17.30 två dagar i veckan. Förra året var det 17.30-20.00 tre dagar i veckan, och det var inte hållbart. Nu kan vi göra läxorna innan vi åker dit, komma hem och äta middag och fortfarande kunna leka nån timme.

Alla var förvånade över att Noëlle fortfarande var lika muskulös :) Barnen var glada över att träffa gamla bekanta.

Vi får se när vi kommer tillbaka efter sommaren om hon fortfarande vill. Milo vill definitivt.

170601a

 

170601b

8
 2 206   8     8

8 svar på Pixie-frisyr

 1. Helen skriver:

  Så fin hon blev! Och så skönt med kort hår i värmen. Inget som klibbar och kliar i nacken och mindre trassel efter bad. :)
  Flera tjejer på skolan där jag jobbar har också klippt håret kort under våren, men bara de starka, coola tjejerna. Så Noëlle är i gott sällskap, skulle jag säga, även om sällskapet är på andra sidan Atlanten. 😉

  • Mysmasken skriver:

   Haha, ja, väldigt vågat :) Än så länge har ingen sagt något om att hon ser ut som en pojke, men det kommer nog.

 2. Annika K skriver:

  Så fin :) Hon passade kanonbra i den frisyren :)

 3. Mamma skriver:

  Nämen … vad söt hon är i kort hår😍

  Vad roligt att de skall fortsätta med Defy Gravity. Både Noelle och Milo var ju så duktige.

  Varför försöker du inte få in Nicolas i samma grupp? Han fyller ju fyra år i oktober. Det spelar väl ingen roll om han lallar runt och gör sin grej i den stora hallen … han skulle älska att få ”vara med”.

  Om det är en kostnadsfråga betalar jag gärna för honom. Han behöver få göra saker ihop med sina storasyskon och känna sig inkluderad i syskongruppen. Han är ju ensam hela dagarna när Noelle och Milo är i skolan. 😊

  Det är säkert roligare att få vara på golvet än i väntrummet med fönster in mot hallen. Dessutom är ju någon av er alltid med under träningen om det är så att han tröttnar eller gör illa sig.

  • Mysmasken skriver:

   Han var med förra året till viss del, och Han kommer att gå en timme på måndagar 😀 Han kan inte vara med i laget ännu, men han ska få gå på vanlig lektion :)

   Vi brukar ju lämna av och sen hämta, så på torsdagen gör vi så, jag och han :) Eller tar med ett brädspel eller så.

 4. Mamma skriver:

  Jag blev så glad när du ringde och berättade att Nicolas också är anmäld 😍

  Nu är det bara några dagar kvar!
  Nedräkningen kan starta 😁🇸🇪

 5. Margitha skriver:

  Cool frisyr på cool tjej.

 6. Sonja skriver:

  Toppenfin frisyr och vad skönt med kort hår i sommar värmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *