|   1 244   10     5
  Vardag

Ååååh, oktober har varit helt galet busy. I lördags hade vi middag för 16 personer, har haft fullt upp! Gjorde färdigt de här kostymerna idag. Hade lyckats göra min, Noëlles och Nicolas före festen, men hade halva Milos och hela Gregs och sen hattarna kvar idag. Det var lite småpanik idag, kan vi säga =)

Men vi fick i ordning allt, och vi vann bästa grupp! Woohoo!

Helt klart min favorithögtid. Tänkte posta lite bilder från festen också, ska se när det blir av, haha.

171031a

171031b

171031c

171031d

171031e

171031f

171031g

171031h
Noëlle och Sean.

171031i

171031j

171031k
Fick ingen bra bild, men vi hade rökmaskin och fem olika gubbar som rörde sig och var läskiga. Väldigt poppis!

10

5 svar på Halloween 2017

 1. Mamma skriver:

  Så läckra ni är. Hur många timmars arbete bakom symaskinen vågar jag inte ens tänka på. Jag förstår att ni vann😍

  Sprang barnen som tidigare i stora svärmar runt till alla hus och trick-and treatade. Förra året var det sanslöst … så många barn som samlade godis har jag nog aldrig sett tidigare. De var helt uppfyllda av att fylla sina insamlingskärl.

  • Mysmasken skriver:

   Haha, Nicolas var helt på i år! Han och Greg kom hem sist av alla. Noëlle var hem en sväng och tyckte att hon var färdig efter stora loopen, men blev övertalad av Milo och Vicky att de skulle göra Stockbridge också. Jag satt ute i år, och Greg gick.
   Nicolas gick hela stora loopen OCH Stockbridge, helt driven av godiset han samlade. Lol! Det är ingen liten sväng, speciellt när man zigzagar mellan alla hus. Igår hade han så ont i hälarna att han gick på tå, men han tyckte ändå att det var värt det, haha. Idag går han bra igen :)

  • Mysmasken skriver:

   Faktiskt mycket mindre tid än förra och förrförra året, haha. Skitenkla dräkter sydda på måfå. Sminket gjorde sitt till.

 2. Märta skriver:

  Jag tycker att ni såg alldeles fantastiska och unika ut! Bra gjort och vad kul att hela familjen hade samma tema. Det är nästan lite synd att Halloween aldrig har fått någon riktig genomslagskraft här i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *