|   937   5     2
  Vardag

Kattskrällena tuggade sönder sladdarna i båda julgranarna förra året. Det tog mig typ åtta timmar att få loss alla hundratals ljus från båda granarna. Köpte ljusslingor 90% på REA efter jul förra året, så satte i fyra i varje träd. Inte lika vackert som de tända granarna man köper, men lättare att byta ut ifall katterna är på’t igen.

Älskar våra traditioner med personliga julgransdekorationer till vart och ett av barnen med en liten etikett på. Alla barnen var verkligen igång i år, de älskade att kolla in alla sina dekorationer från de gångna åren, och även alla dekorationer vi köpt på platser vi varit <3

Underbart mysigt att klä granen tillsammans.

171124a

171124b

171124c

171124d
Behöver en liten maffigare stjärna! Samt rulla upp pojkarnas byxor, haha.

5
 937   5     2

2 svar på Vi har klätt granen

  1. Mamma skriver:

    De är så söta mina små barnbarn. Längtar ihjäl mig till vi ses igen.

    Nu kommer ju morbror Sebastian i februari! Hur roligt är inrte det ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *