|   692   5     1
  Vardag

Idag slog jag in 75 paket, whew! Så tidskrävande, men så värt det. Barnen är så spända inför morgondagen då julkalendern börjar här hemma. Det blir nog lussebullar till frukost imorgon 😉

Så mysigt hemma nu… Lite ledsamt att vi kommer att vara borta i tio dagar dock. Vi ska ju på kryssning. Men men! Nästa år kryssar vi i november istället.

171201a 171201b

5
 692   5     1
   

Ett svar på Adventskalendrarna är redo!

 1. Mamma skriver:

  Vad spännande för barnen när de vaknar.

  Jag hade helt missat att det var 1 december idag, men nu har jag fyllt adventsljusstaken med mossa och små nyinköpta flugsvampar. Jag har även satt upp adventskalender som du och jag gjorde för 30 år sedan. Far och mor tomte, som ”farfar” Kalle gjorde, är på plats på de stora kistorna i hallen och småbrödernas tomtar står inne i salen. En liten röd Julstjärna har fått ta plats i växtdekorationen på salsbordet och CG är på väg hem med en stor Julstjärna som skall stå på köksbordet.

  Det är allt fram till ett par-tre dagar före julafton. Då städar jag, torkar golven med såpa och putsar koppar så att det luktar riktig jul. Sedan dekorerat jag hela köket med tomtar och andra juldekorationer, sätter nejlikor i fyra apelsiner och hänger upp. Sedan är det dags för sillinläggningar, knäck, Mozartkulor och allt det andra goda på julbordet och godisbordet.

  Då går det i ett när jag följer mina listor med tidsschema som jag förnyar varje år. Haha :)

  Att man bara orkar år efter år, men traditioner är viktiga 😀 De får man inte tumma på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *