|   3 015   15     8
  Vardag

Jag tog mig lite vatten över huvudet med den här tårtan, och den blev inte alls lika bra som jag hade tänkt mig, haha. Milo är dock nöjd, och det är viktigast.

Det är så lusigt, för som liten trodde jag alltid att det var coolare att ha kalas på typ McDonalds, men det tycker inte alls barnen här. När Milo för tredje gången blev bjuden på kalas på studsstället suckade han och sa: ”Igen?” För det finns bara så många ställen att ha sina kalas på, så det blir lätt repetitivt.

Vi bjöd hela Milos klass, det kom tre stycken. En fjärde svarade ja men fick förhinder. Sen var det en pojke från förra årets klass som Milo gärna ville ha som kom. Sen fyllde vi ut med grannbarn som sig bör :) ”Stephanie håller de bästa kalasen” sade två av tjejerna, och Lexi kom in och frågade omedelbart om vi skulle ha skattjakt, som vi brukar och blev alldeles till sig när jag sa ”självklart”.

Det blev ett väldigt lyckat kalas. Jag lärde mig att trycka t-shirtar, nytt och väldigt kul. Jag gjorde tårtan och piñatan. Trodde först att den skulle bli oförstörbar eftersom jag använde vanlig kartong och målartejp, så den var rätt stabil, men det blev perfekt. Alla fick flera chanse att slå, och precis när jag skulle be en av de vuxna att slå ett par slag såg jag sprickor, så barnen fick slutföra det.

180121a
Tårtan.

180121b
Milo och tårtan.

180121c
Några av barnen.

180121f
Lite lekar.

180121d
Det blev ju knappt några krossade ägg, så jag fick dem att springa istället, haha.

180121e
Nicolas och tungan, haha.

180121g
Ballongleken. Till slut var det bara Milo och Tempe kvar.

180121h
Skattjakten.

180121i
Med olika moment.

180121j
Milo löser ett krypterat meddelande för att hitta pinnen till piñatan.

180121k
Min vackra transformerpiñata!

180121l
Milo slår första slaget.

180121m
Plockar godis från marken.

15
 3 015   15     8

8 svar på Milos sexårskalas

 1. Mamma skriver:

  Åh vilket roligt kalas för Milo <3

  Du är otrolig på att fixa roliga kalas för barnen 😀

 2. Ejris skriver:

  vilket underbart betyg du fick!! skulle oxå gärna gå på kalas hos dig =) ungarna ser ut o haft ett underbart roligt party

 3. Mamma skriver:

  Haha … jag kan några fler ord än ”roligt kalas” och ”roliga kalas”.

  Vad sägs om ”fantastiska födelsedagskalas”? Jag har ju fått äran att vara med på några av dem.

  kram

 4. Sonja skriver:

  Tårtan blev så fin och häftigt med lekarna.
  Snygga tshirts och jag kan tänka mig alla gick hem nöjda och Milo somnade lycklig efter fina kalaset 😉

 5. Annika K skriver:

  Vilket härligt kalas!
  Grattis till Milo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *